Intelligent electric fence security logo
Intelligent electric fence security

Pagar Elektrik

Pagar Elektrik Pintar
Pagar elektrik keselamatan yang dipercayai untuk ketenangan

Penyelesaian pagar elektrik pintar adalah generasi terbaru, penyelesaian keselamatan yang terbukti menjadi paling berkesan, dipercayai dan kos sistem perlindungan keselamatan.
Kami pakar dan pembekal penyelesaian keselamatan berasaskan di Malaysia; Pakar dalam melaksanakan keselamatan pagar elektrik pintar.
Kami telah dengan bangganya menerima pakai nama "Pagar Pintar" sebagai nama jenama untuk penyelesaian pagar elektrik kami. Pemantauan maju pintar, pengesanan dan menyedarkan mekanisme dibina ke dalam penyelesaian pagar elektrik kami menjadikan ia satu penyelesaian keselamatan perlindungan yang bijak, kuat dan berkesan dan menonjol dari yang lain.
Perlindungan keselamatan LIMA BINTANG 
Star
Star
Star
Star
Star
Star 
Pencegahan
Struktur yang tersendiri dan ketara, pagar elektrik menggalakkan kebanyakan penjenayah daripada cuba untuk memasuki ke hartanah itu dan mempengaruhi mereka untuk sasaran hartanah tidak dilindungi.
Star 
Mengesan
Mekanisme pengesanan canggih pintar dibina ke dalam sistem mengesan sebarang cubaan pencerobohan dan amaran (Siren dan SMS) dengan segera; membolehkan pengawal / penghuni untuk menghadiri ke tempat pencerobohan mengenai cara yang tepat pada masanya untuk berkesan menangani pencerobohan.
Star 
Halang
Pagar elektrik adalah satu sistem aktif yang menentang dan melawan balik sebarang cubaan pencerobohan. Jika sesiapa yang datang dalam hubungan dengan pagar elektrik, ia memberikan kejutan yang menyakitkan elektrik pada masa mengaktifkan penggera siren sama dan menghantar SMS memberi amaran kepada pengawal / penghuni untuk mengambil tindakan.
Star 
Kelewatan
Sistem pagar elektrik dicipta untuk melambatkan sebarang cubaan pencerobohan. Mana-mana penceroboh berterusan untuk berurusan dengan kejutan elektrik dan memotong melalui 10 wayar logam untuk lulus melalui pagar. Pengawal / penghuni telah dimaklumkan pada kenalan yang sangat pertama oleh penceroboh, memberi masa yang cukup kepada pengawal / penghuni untuk menghadiri ke tempat pencerobohan.
Star 
Dipercayai
Pagar elektrik adalah aktif dan melindungi 24 jam sehari 365 hari tahun ini, tiada perhentian.
Fakta
Pagar Elektrik Pintar
Penyelesaian yang paling berkesan dan ekonomi untuk perlindungan keselamatan yang boleh dipercayai
Aplikasi Pagar Elektrik
Secara umumnya ,Pagar elektrik boleh dipasang pada mana-mana sempadan. Aplikasi yang paling popular adalah:
Rumah kediaman jenis (Bungalow, Berkembar, Teres perantaraan), Perumahan / perbandaran / perkembangan komuniti berpagar, hartanah komersial, kilang, ruang menyimpan gudang, GSM menara, harta kerajaan yang selamat, lapangan terbang, institusi tahanan, dan lain-lain.
Kos pemasangan Pagar Elektrik
Kos keseluruhan pemasangan pagar elektrik bergantung pada panjang pagar. Kos per unit panjang berkurangan sebagai panjang keseluruhan kenaikan pagar.
Mengenai kami
Kami menggunakan pagar yang paling berkesan dan yang paling selamat teknologi elektrik yang terdapat di pasaran hari ini.
Kami pakej mantap dan berkesan penyelesaian keselamatan kami menggunakan pemahaman yang mendalam kami domain keselamatan serta kepakaran kami dalam permohonan teknologi untuk menyelesaikan masalah praktikal.
Kami mengamalkan pendekatan yang sangat profesional untuk melaksanakan penyelesaian keselamatan. Setiap aspek pemasangan pagar elektrik kami adalah kualiti dikawal untuk memastikan penyelesaian kami bukan sahaja mantap dan berkesan tetapi juga estetika campuran dan menyenangkan mata. Kami memberi perhatian kepada kualiti dari awal hingga akhir.
Penyelesaian kami adalah bukan sahaja amat berkesan tetapi juga benar-benar selamat dan mematuhi Keselamatan Antarabangsa Standard IEC 60335-2-76.
Direka secara profesional dan pagar elektrik dipasang tidak membawa maut kepada manusia. Jika manusia datang dalam hubungan dengan pagar elektrik secara sengaja atau tidak sengaja, denyutan elektrik berjalan melalui wayar pagar tidak akan menyebabkan apa-apa bahaya kepada nyawa, tetapi memberikan kejutan elektrik menyakitkan manakala dalam hubungan dengan pagar.
Pihak berkuasa kerajaan Malaysia "Suruhanjaya Tenaga" menguatkuasakan setiap dan setiap pemasangan pagar elektrik di Malaysia diaudit untuk mematuhi IEC 60335-2-76 dan disahkan. Sediakan pagar elektrik dianggap haram.
Kami mengikuti proses yang dikuatkuasakan oleh Suruhanjaya Tenaga setiap langkah perjalanan. Untuk setiap pemasangan, kami menyediakan dan mengemukakan lukisan kejuruteraan dan dokumen yang perlu kepada pihak berkuasa untuk pengauditan dan mendapatkan pengesahan sebelum mengaktifkan pagar elektrik.
Sila lawati http://IntelligentFence.com laman web kami untuk maklumat penuh penyelesaian keselamatan pagar elektrik kami dan gambar projek kami dan lain-lain
Hubungi Kami
E-mail : contact.my@IntelligentFence.com
Hubungi Kami : Klik di sini
Risalah : Klik di sini untuk memuat turun risalah PDF dalam Bahasa